Sakutek - Tarjoamme kattavat sähköalan asiantuntijapalvelut, joilla pystymme tukemaan ja tehostamaan teollisuusasiakkaidemme toimintaa.
Etusivu / Palvelumme / Asiantuntijapalvelut

Asiantuntija-
palvelut

Ammattitaitoa ja luotettavuutta  

Tarjoamme kattavia sähköalan asiantuntijapalveluita, joilla pystymme tukemaan ja tehostamaan teollisuusasiakkaidemme toimintaa. Hoidamme tarvittaessa esimerkiksi sähkö- ja automaatioasennusten suunnittelun, käyttöönoton sekä laitteiden ja järjestelmien kunnonvalvonnan tai koko sähkö- ja automaatiotyökokonaisuuden koordinoinnin. 

Logiikkaohjelmointi, PLC-ohjelmointi ja HMI-ohjelmointi ovat olennainen osa teollisuuden automaatiota, ja keskeisimpiä osaamisalueitamme. Automaatioasiantuntijamme tekevät logiikkaohjelmointia muun muassa Siemens-, Beckhoff- ja Omron-logiikoilla erilaisiin prosessitarpeisiin. Asiantuntijamme varmistavat järjestelmien tehokkaan toiminnan ja integraation osaksi tuotantoprosesseja. 

Käyttöönotot tehokkaasti ja ammattitaidolla

Asiantuntijoidemme tekemät FAT-, SAT- ja I/O-testaukset takaavat järjestelmien luotettavuuden ja varmistavat häiriöttömän käyttöönoton sekä tuotannon. Sähkösuunnittelu ja automaatiosuunnittelu puolestaan varmistavat järjestelmien optimaalisen suorituskyvyn ja turvallisuuden. 

Verkonlaskenta, mitoitukset sekä erilaiset tarkastukset ja mittaukset ovat keskeisiä  sähköjärjestelmien toiminnan varmistamisessa ja energiatehokkuuden optimoinnissa. Näiden avulla voidaan tunnistaa mahdolliset ongelmat ja varmistaa järjestelmien optimaalinen toiminta. 

Suoritamme asiakkaidemme laitteiden ja järjestelmien käyttöönotot tehokkaasti ja ammattitaidolla. Näin voimme esimerkiksi minimoida seisokkiajat ja varmistaa sujuvat laitteistojen käyttöönotot. 

Tarjoamme lisäksi energiatehokkuuspalveluita sekä kunnossapidon ja tuotannon PTS-suunnittelua, jotka auttavat asiakkaitamme pienentämään energiakustannuksiaan sekä optimoimaan tuotantolaitteidensa elinkaarikustannuksia, ja näin edistämään kestävämpiä toimintatapoja.  

Merkittävä suomalainen kiviaines- ja betonialan toimija palasi asiakkaaksemme vuosien tauon jälkeen, koska he halusivat tuotantolaitteidensa modernisoinnin sähkösuunnitteluun tukea. Teemme yhteistyötä yhtiön erilaisissa asiakasprojekteissa.

Asiantuntijapalveluitamme ovat: 

  • Logiikkaohjelmointi, PLC-ohjelmointi ja HMI-ohjelmointi. 
  • FAT-, SAT- ja I/O-testaukset. 
  • Sähkösuunnittelu ja automaatiosuunnittelu
  • Verkonlaskenta ja mitoitukset. 
  • Tarkastukset ja mittaukset. 
  • Käyttöönotot. 
  • Energiatehokkuus ja PTS-suunnittelu. 

*Asennusten ja keskusvalmistuksen osalta teemme sähkö- ja automaatiosuunnittelua CADS-suunnitteluohjelmistolla.  

Kanssamme tehtävän yhteistyön turvin asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän tuotantolaitteidensa sähkö-, automaatio- ja mekaaniset asennusjärjestelmät ovat luotettavia, turvallisia ja tehokkaita. 

Industry 4.0

Industry 4.0 on käynnissä oleva teollisuuden neljäs vallankumous, joka kuvaa digitaalisten teknologioiden, kuten tekoälyn, automaation, IoT:n ja big datan integroimista perinteiseen teolliseen tuotantoon ja prosesseihin.

Sakutek on vahvasti mukana Industry 4.0:n kehityksessä suunnittelemassa ja toteuttamassa uusia ja innovatiivisia teknologiaratkaisuja asiakkaidemme tuotannon tarpeisiin yhdessä heidän kanssaan.

Asiantuntijamme valmistautuvat jo innolla myös seuraavaan vaiheeseen, eli Industry 5.0:n jatkokehitykseen.

Tarvitsetko sähköalan asiantuntija-apua?

Ota yhteyttä: team@sakutek.fi tai katso kaikki yhteystietomme


Keskus- ja kojeistovalmistus

Valmistamme laadukkaita, asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä sähkö- ja automaatiokeskuksia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valmistuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme keskuksiin liittyvän sähkö- ja automaatiosuunnittelun sekä tarvittaessa asennuksen ja käyttöönotot kohteessa. 

Asennuspalvelut

Olemme asiakkaidemme tukena uudis-, saneeraus- ja modernisointihankkeissa tuotantoprosessien elinkaaren kaikissa vaiheissa. Meillä on vahva, kymmenien vuosien kokemus sähkö- ja automaatioasennuksista sekä näihin liittyvistä projekteista ja saneerauksista.

Kunnossapitopalvelut

Kunnossapitopalvelumme pitävät sisällään jatkuvan ja ennakoivan kunnossapidon työt yksittäisille laitteille, tuotantolinjoille tai tuotantolaitoksille. Kunnossapitopalveluiden laajuus ja työsuoritteiden ajoitukset tarkastellaan ja suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan prosessien sekä tuotannon tarpeita.