Sakutek - Palvelumme: Keskus- ja kojeistovalmistus, asennuspalvelut. Lisäksi sähkö- ja automaatioasennuspalvelut sekä mekaaniset asennuspalvelut.
Etusivu / Palvelumme

Palvelumme

Palvelemme ammattitaidolla keskus- ja kojeistovalmistuksessa. Saat meiltä myös sähkö- ja automaatioasennuspalvelut sekä mekaaniset asennuspalvelut. 

Keskusvalmistus ja kojeistovalmistus sekä asennuspalvelut

Palvelemme ammattitaidolla keskus- ja kojeistovalmistuksessa. Saat meiltä myös sähkö- ja automaatioasennuspalvelut sekä mekaaniset asennuspalvelut. Kunnossapitopalveluamme saat joko yksittäiseen tuotannon haasteeseesi, huoltoseisakkeihisi tai pidempiaikaisella, tarpeisiisi räätälöidyllä kunnossapitosopimuksella.  

Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluja, joita ovat esimerkiksi sähkö- ja automaatiosuunnittelu, verkonlaskenta ja mitoitukset sekä logiikka- ja valvomosovellusten ohjelmointi

Palvelumme

Teollisuuden kunnossapitoa nopeasti ja ammattitaidolla 

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka pitävät asiakkaidemme liiketoiminnan ja tuotannon pyörät pyörimässä. Laitteiden tarkastukset, ennakoiva huolto, nopeat vikakorjaukset sekä modernisoinnit ovat keskeisiä osa-alueita, joihin panostamme. Asiakaslähtöinen lähestymistapamme takaa, että palvelumme ovat räätälöityjä juuri sinun tuotantolaitokseesi ja tarpeisiisi. Kokenut tiimimme varmistaa luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun. 

Meillä on vahva kokemus sähkö- ja automaatioprojekteista kumi- ja energiateollisuuden parista, vedenkäsittely-, pölynpoisto-, ja kiinteistötekniikan osalta sekä monelta muulta teknologiateollisuuden sektorilta. Meillä on lisäksi vuosien kokemus kiviaines- ja kaivosalalta, jossa asiakkainamme ovat murskalaitokset, mobiilit murska-asemat sekä infra-rakentajat ja maanalaisen rakentamiseen erikoistuneet yritykset. Olemme erikoistuneita myös tunnelilouhintaurakoiden sähköasennuksiin.  

Mekaanisten töiden keskeisiä työkohteitamme ovat tuotantolaitteiden, työkoneiden, sylintereiden, vaihteiden ja moottoreiden asennukset, huollot ja korjaukset sekä monipuoliset metalli- ja rautarakennetyöt niin työmaa- kuin korjaamo-olosuhteissa.  

Olemme erikoistuneet jäte- ja kierrätysalan teknisten laitteiden huoltoon, korjauksiin ja kunnossapitoon. 

Asiantuntijamme palveluksessasi

Oma korjaamomme mahdollistaa myös kookkaiden ja raskaiden koneiden ja laitteiden sekä rautarakenteiden korjaus-, huolto- ja asennustyöt.  

Keskusvalmistuksemme tuotantotiloissa valmistamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä sähkö- ja automaatiokojeistoja pienistä ohjauskeskuksista laajamittaisiin, vaativiin kojeistojärjestelmiin sekä liikuteltaviin, kontteihin rakennettaviin kokonaisratkaisuihin asti.   

Pystymme näin palvelemaan asiakkaitamme niin tuotantolaitteiden kuin niitä tukevan infran rakentamisessa ja kunnossapidossa. Tavoitteemme on parantaa tuotantoympäristöjen tuottavuutta ja toimintavarmuutta niin, että asiakkaamme pystyvät mahdollisimman hyvin keskittymään häiriöittä ja katkoitta omaan ydinliiketoimintaansa. Tämä tarkoittaa kunnossapidon ja investointien hyvää suunnittelua ja ennakointia yhdessä asiakkaan kanssa. 

Tukena uudis- ja saneeraushankkeissa

Olemme tukenasi uudis- ja saneeraushankkeissa sekä tuotantoprosessien elinkaaren kaikissa vaiheissa. 

Ota yhteyttä niin määritellään juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden ja teemme tarjouksen. Tarvittaessa saat meiltä kokonaispalveluna myös avaimet käteen -toimituksen, alkaen suunnittelusta käyttöönottoon sekä käyttöönoton jälkeiseen huollon ja kunnossapidon suunnitteluun asti. 

Palveluidemme jatkuva kehitys

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja tuotteitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja asiakkaidemme tarpeisiin. Palveluidemme laatu ja asiakastyytyväisyys kulkevat käsi kädessä.  Kehitämme asennus- ja kunnossapitotöiden sekä huoltojen työmenetelmiä ja -raportointia ja ylläpidämme hyvää laatutasoa jatkuvan parantamisen -menetelmillä.  

Osaamistamme sekä työmenetelmiämme kehitämme puolestaan kouluttautumalla sekä investoimalla erikoistyökaluihin ja erilaisiin työtä tehostaviin järjestelmiin.  

Meille on tärkeää tuottaa haluttuja palveluita aina laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. 

Artikkeli

Sakutek Keskus- ja kojeistovalmistus

Keskus- ja kojeistovalmistus  

Valmistamme laadukkaita, asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä sähkö- ja automaatiokeskuksia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valmistuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme keskuksiin liittyvän sähkö- ja automaatiosuunnittelun sekä tarvittaessa asennuksen ja käyttöönotot kohteessa. 

Asennuspalvelut 

Olemme asiakkaidemme tukena uudis-, saneeraus- ja modernisointihankkeissa tuotantoprosessien elinkaaren kaikissa vaiheissa. Meillä on vahva, kymmenien vuosien kokemus sähkö- ja automaatioasennuksista sekä näihin liittyvistä projekteista ja saneerauksista.  

Sakutek Asennuspalvelut 
Sakutek Kunnossapitopalvelut

Kunnossapitopalvelut

Kunnossapitopalvelumme pitävät sisällään jatkuvan ja ennakoivan kunnossapidon työt yksittäisille laitteille, tuotantolinjoille tai tuotantolaitoksille. Kunnossapitopalveluiden laajuus ja työsuoritteiden ajoitukset tarkastellaan ja suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan prosessien sekä tuotannon tarpeita. 

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme kattavia sähköalan asiantuntijapalveluita, joilla pystymme tukemaan ja tehostamaan teollisuusasiakkaidemme toimintaa. Hoidamme tarvittaessa esimerkiksi sähkö- ja automaatioasennusten suunnittelun, käyttöönoton sekä laitteiden ja järjestelmien kunnonvalvonnan tai koko sähkö- ja automaatiotyökokonaisuuden koordinoinnin.

Sakutek Asiantuntijapalvelut