Sakutek - Kunnossapitopalvelut sisältävät jatkuvan ja ennakoivan kunnossapidon työt laitteille, tuotantolinjoille tai tuotantolaitoksille.
Etusivu / Palvelumme / Kunnossapitopalvelut

Kunnossapito
palvelut

Kunnossapitopalvelumme pitävät sisällään jatkuvan ja ennakoivan kunnossapidon työt yksittäisille laitteille, tuotantolinjoille tai tuotantolaitoksille. 

Jatkuva ja ennakoiva kunnossapito sopimusasiakkaillemme 

Kunnossapitopalvelumme pitävät sisällään jatkuvan ja ennakoivan kunnossapidon työt yksittäisille laitteille, tuotantolinjoille tai tuotantolaitoksille. 

Kunnossapitopalveluiden laajuus ja työsuoritteiden ajoitukset tarkastellaan ja suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan prosessien sekä tuotannon tarpeita. 

Kunnossapitosopimuksella turvaa ja säästöjä

Sopimuksen tekeminen kannattaa esimerkiksi silloin kun mahdolliset vikaantumiset tai tuotantokatkokset voivat tapahtuessaan aiheuttaa merkittäviä rahallisia tai muita menetyksiä. Sopimuksen avulla voidaan minimoida riskit ja ehkäistä yllättävät, joskus hyvinkin merkittävät korjauskustannukset tai häiriöistä aiheutuvat tuotannonmenetykset. 

Räätälöimme kunnossapitosopimuksemme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Yhdessä tehdyn, tarkan suunnitelman myötä me huolehdimme tuotantolaitteiden päivittäisestä kunnossapitämisestä, säännöllisistä huoltotöistä sekä tuotannon käynnissä pysymisestä.  

Teollisuuden kunnossapitopalveluihimme voi sisältyä seuraavia osa-alueita: 

  • Kunnossapidon suunnittelu ja aikataulutus. 
  • Sähkö-, automaatio- ja mekaaniset vikakorjaukset. 
  • Määräaikais- ja ennakkohuollot. 
  • Seisakkihuoltotyöt. 
  • Sähkömoottori- ja pumppuhuollot sekä korjaukset. 
  • Kone- ja laitekorjaukset. 
  • Laitoshenkilöstö sekä konekäytöt. 
  • Päivystykset ja varallaolo. 
  • Huolto- ja kunnossapitotöiden raportointi ja dokumentointi asiakkaan omaan kunnossapidon järjestelmään. 
  • Kunnossapidon hallintaohjelmiston, Alldevicen, myynti, käyttöönotto ja käytön tuki. Lue lisää Alldevicesta

Tavoitteemme on parantaa tuotantoympäristöjen tuottavuutta ja toimintavarmuutta niin, että asiakkaamme pystyvät mahdollisimman hyvin keskittymään häiriöittä ja katkoitta omaan ydinliiketoimintaansa.  

Anna meidän huolehtia tuotantolaitteidenne turvallisuudesta, toimivuudesta ja käynnissäpidosta ammattimaisesti ja nopeasti! Katso yhteystietomme, soita tai tule käymään

Asiakastarina

Keskus- ja kojeistovalmistus

Valmistamme laadukkaita, asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä sähkö- ja automaatiokeskuksia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valmistuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme keskuksiin liittyvän sähkö- ja automaatiosuunnittelun sekä tarvittaessa asennuksen ja käyttöönotot kohteessa. 

Asennuspalvelut

Olemme asiakkaidemme tukena uudis-, saneeraus- ja modernisointihankkeissa tuotantoprosessien elinkaaren kaikissa vaiheissa. Meillä on vahva, kymmenien vuosien kokemus sähkö- ja automaatioasennuksista sekä näihin liittyvistä projekteista ja saneerauksista.

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme kattavia sähköalan asiantuntijapalveluita, joilla pystymme tukemaan ja tehostamaan teollisuusasiakkaidemme toimintaa. Hoidamme tarvittaessa esimerkiksi sähkö- ja automaatioasennusten suunnittelun, käyttöönoton sekä laitteiden ja järjestelmien kunnonvalvonnan tai koko sähkö- ja automaatiotyökokonaisuuden koordinoinnin.