Sakutek - Laadukkaat, asiakkaidemme tarpeisiin räätälöidyt sähkökeskukset ja automaatiokeskukset erilaisiin käyttötarkoituksiin.
Etusivu / Palvelumme / Keskus- ja kojeistovalmistus 

Keskus- ja kojeistovalmistus

Valmistamme laadukkaita, asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä sähkökeskuksia ja automaatiokeskuksia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valmistuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme keskuksiin liittyvän sähkö- ja automaatiosuunnittelun sekä tarvittaessa asennuksen ja käyttöönotot asiakkaan kohteessa.  

Palvelemme asiakkaitamme lisäksi keskuksien FAT- ja SAT-testauksissa ja dokumentoinnissa. Asiakkaan on mahdollista suorittaa omat FAT-testaukset tiloissamme itsenäisesti tai asiantuntijoidemme tuella.  

Kauttamme saat lisäksi keskuksien kunnossapito-, huolto- ja modernisointipalvelut. Näiden tarjoamiemme palveluiden avulla varmistamme keskuksien sekä niihin liitettyjen laitteiden toimivuuden ja elinkaaren pitkäikäisyyden. 

Keskusvalmistuksemme tuotteita ovat asiakkaidemme erilaisten tarpeiden mukaan   

  • räätälöidyt sähkökeskukset ja automaatiokeskukset ja kenttälaitekotelot 
  • vakioidut, sopimusvalmisteiset sähkökeskukset ja automaatiokeskukset ja kotelot. 

Esimerkkejä keskustuotannostamme 

Esimerkkejä sähkö- ja automaatiokeskuksista, joita olemme valmistaneet asiakkaillemme ovat muun muassa:

  • Automaatio- ja ohjauskeskukset, turvalogiikka- ja PLC-keskukset. 
  • Mobiilit muuntajakontit ja pääkeskuskontit. 
  • Korotusmuuntajat, jako-, haaroitus- ja virranvalvontakeskukset. 
  • Latauskeskukset 
  • Kenttälaitekotelot. 
  • Energianmittausjärjestelmät, mittauskojeistot ja mittauskeskukset. 
  • Bio-, aurinko- ja pientuulivoimaratkaisut sekä saarekeverkko- ja akustoratkaisut energiantuotannon tarpeisiin. 

Keskusvalmistuksemme tuotantotiloissa Keravalla valmistamme sähkö- ja automaatiokojeistoja pienistä ohjauskeskuksista laajamittaisiin, vaativiin kojeistojärjestelmiin ja kontteihin rakennettaviin kokonaisratkaisuihin asti.  

Rakennamme lisäksi erilaisia liikuteltavia, mobiileja muuntaja- ja pääkeskuskontteja sekä teollisuuden prosessiratkaisuja esimerkiksi merikontteihin. Työ sisältää asiakkaan prosessisuunnittelun tueksi sähkö-, automaatio- ja mekaanisen suunnittelun. Näiden lisäksi työ sisältää keskusvalmistuksen, sähkö- ja mekaaniset asennukset sekä tarvittaessa myös automaatioratkaisut logiikkaohjelmointeineen ja käyttöönottoineen. Toimimme asiakkaidemme mobiilien teknologiaratkaisujen järjestelmäintegraattorina ja kokonaistoimittajana avaimet käteen -periaatteella.

Tarvitsetko kohteeseesi sähkö- tai automaatiokeskusta? Kysy lisää keskustuotannostamme: Katso yhteystietomme.


Asennuspalvelut

Olemme asiakkaidemme tukena uudis-, saneeraus- ja modernisointihankkeissa tuotantoprosessien elinkaaren kaikissa vaiheissa. Meillä on vahva, kymmenien vuosien kokemus sähkö- ja automaatioasennuksista sekä näihin liittyvistä projekteista ja saneerauksista.

Kunnossapitopalvelut

Kunnossapitopalvelumme pitävät sisällään jatkuvan ja ennakoivan kunnossapidon työt yksittäisille laitteille, tuotantolinjoille tai tuotantolaitoksille. Kunnossapitopalveluiden laajuus ja työsuoritteiden ajoitukset tarkastellaan ja suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan prosessien sekä tuotannon tarpeita.

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme kattavia sähköalan asiantuntijapalveluita, joilla pystymme tukemaan ja tehostamaan teollisuusasiakkaidemme toimintaa. Hoidamme tarvittaessa esimerkiksi sähkö- ja automaatioasennusten suunnittelun, käyttöönoton sekä laitteiden ja järjestelmien kunnonvalvonnan tai koko sähkö- ja automaatiotyökokonaisuuden koordinoinnin.