Etusivu / Yhtiömme

Yhtiömme

Täyden palvelun sähkö-, automaatio- ja kunnossapitotoimitukset. Luotettavasti ja ammattitaidolla.

Luotettavuutta ja ammattitaitoa teollisuuden ja tuotantoympäristöjen tarpeisiin

Sakutek Oy on perustettu vuonna 1996. Toimimme pääosin pääkaupunkiseudulla, lisäksi teemme Keravalta käsin komennus- ja asiakastöitä ympäri Suomen.  

Palveluksessasi on monipuolinen ja tehokas joukkue, jossa työskentelee sähkön ja mekaanisen asennustoiminnan ja kunnossapidon ammattilaisia. Vahvuuksiamme ovat monipuolisuus, asiakastyöhön sitoutumien sekä kykymme reagoida nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin. 

Meiltä saat asennus-, huolto- ja kunnossapitopalvelut mekaniikka-, hydrauliikka-, pneumatiikka- ja metallitöihin sekä sähkö- ja automaatiotarpeisiin aina järjestelmä- ja sähkösuunnittelusta alkaen. Teemme lisäksi logiikka- ja valvomosovellusten ohjelmointia ja tarjoamme asiakkaillemme myös kattavat käyttöönottopalvelut. 

Toimintamme kattaa teollisuuden kunnossapidon, sähkö- ja automaatioasennustyöt sekä projektitoimitukset.  

Palvelemme asiakkaitamme viidellä pääalueellamme:  

  • Sähkö- ja automaatioasennuspalvelut. 
  • Sähkö- ja automaatiokeskusvalmistus. 
  • Asiantuntijapalvelut, muun muassa automaatiojärjestelmien suunnittelu ja ohjelmointi. 
  • Mekaaniset asennuspalvelut. 
  • Huolto- ja kunnossapitopalvelut. 

Miksi Sakutek?

  • Laaja Kokemus: Olemme ylpeitä vuosien kokemuksestamme sähkö-, automaatio- ja mekaanisten asennuspalveluiden asiantuntijoina. 
  • Huippulaatu: Laatu on meille ykkösasia. Tuotteemme ja palvelumme täyttävät korkeimmatkin standardit. 
  • Räätälöidyt ratkaisut: Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat heidän ainutlaatuisiin tarpeisiinsa. 
  • Asiakaspalvelu: Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset ja tarjoamaan parasta mahdollista asiakaspalvelua. 

Liiketoimintaperiaatteet ohjaavat toimintaamme 

Meille on tärkeää, että suhteemme asiakkaisiin, tavarantoimittajiin ja muihin liiketoimintakumppaneihimme perustuvat molemminpuoliseen luottamukseen. Edellytämme myös liikekumppaneittemme harjoittavan liiketoimintaansa tavalla, joka on yhdenmukainen näiden periaatteidemme kanssa. Tutustu Liiketoimintaperiaatteisiimme

Visiomme: Teollisuuden palveluiden paras asiakaskokemus. 

Oletko sinä seuraava työkaverimme?  

Meillä on tarjolla uramahdollisuuksia sähkö- ja kunnossapitoalojen ammattilaisille. Julkaisemme avoimet työpaikkamme WEST Invest Groupin urasivustolla  

Kuulumme WEST Invest Group -konserniin 

Sakutek Oy on osa WEST Invest Group -konsernia, mikä mahdollistaa asiakkaillemme entistä laajemman asiantuntijajoukon ja palvelumahdollisuudet teollisuuden moninaisiin, vaativiin tarpeisiin. Konserniin kuuluu kahdeksan yhtiötä, jotka tarjoavat kunta- ja teollisuusasiakkaille vedenkäsittely-, energia- ja teknologiaratkaisuja sekä näihin liittyviä kunnossapitopalveluita. Konserni työllistää lähes 250 ammattilaista. Tutustu WEST Invest Groupiin laajemmin