Etusivu / Sakutekissa on avattu whistleblowing-kanava

Sakutekissa on avattu whistleblowing-kanava

/  Sakutek

WEST Invest Groupissa on otettu käyttöön whistleblowing-ilmoituskanava. Kanava on ennakkovaroitusjärjestelmä, jolla pyritään vähentämään väärinkäytöksiin, sääntörikkomuksiin ja muuhun epäeettiseen toimintaan liittyviä riskejä.  

Kanava on otettu käyttöön kaikissa WEST Invest Groupiin kuuluvissa yhtiöissä, ja se on avattu myös yhtiön ulkopuolelle kaikkien sidosryhmiemme käyttöön. 

Käytössämme oleva Webropol Whistleblower -kanava mahdollistaa kaksisuuntaisen anonyymin kommunikoinnin. Tapauksen edetessä ilmoittaja voi tarkentaa ja täydentää ilmoitustaan, ja hänelle voidaan esittää lisäkysymyksiä. Kaikki viestintä tapahtuu anonyymisti. Tapauskohtaisten tunnusten avulla ilmoittajalla on mahdollisuus seurata, miten käsittelyprosessi etenee. Ilmoitukset tulee aina tehdä vilpittömässä mielessä. 

“On tärkeää, että jokainen meistä voi turvallisesti puuttua epäeettiseen toimintaan ja oikaisua vaativiin väärinkäytöksiin. Whistleblowing-kanava on tärkeä työkalu paitsi sisäisen myös asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneidemme luottamuksen säilyttämiseksi. Kiitos, että olet omalta osaltasi auttamassa meitä toimimaan hyvää liiketoimintatapaa edistävänä yhtiönä”, WEST Invest Groupin toimitusjohtaja Harto Viiala sanoo. 

Sakutek Oy kuuluu WEST Invest Groupiin.

Lisätietoja

Harto Viiala, toimitusjohtaja, WEST Invest Group Oy, p. 010 417 4110 
Maija Marttila-Viitamäki, HR-johtaja, WEST Invest Group Oy, p. 010 417 4111.